duminică, 29 august 2010

S-a castigat marele premiu la Loto 6/49

Astazi, 29 august a.c., s-a castigat marele premiu la Loto 6/49, premiu in valoare de 26.290.040,30 lei (aproximativ 6,2 milioane euro valabil pentru cursul din data de 27.08.2010). 
Biletul norocos a fost jucat in Iasi, la agentia 22-042. Pe acest bilet s-au jucat 3 variante simple la Loto 6/49 si o varianta la Noroc, pretul biletului fiind de 20,5 lei. 
Castigul de categoria I la Loto 6/49 de astazi 29 august 2010 este cel mai mare premiu obtinut la acest joc in acest an. Reamintim faptul ca premiul de categoria I la Loto 6/49 s-a castigat, anul acesta de inca 2 ori, in data de 17 ianuarie (3.723.299,12 lei) respectiv in data de 7 martie (7.156.255,76 lei). 
Cel mai mare premiu din istoria jocului Loto 6/49 s-a castigat in data de 27 ianuarie 2008 si a fost in valoare de 46.931.797,23 lei.




La tragerea Loto 6/49 de astazi 29 august 2010, la categoria a II–a s-au inregistrat 47 de castiguri a cate 23.990,08 lei. De asemenea, la categoria a III-a, s-au inregistrat 1.973 de  castiguri a cate 571,48 lei, iar la categoria a IV-a 30.503 castiguri a cate 10 lei.



In conformitate cu Regulamentul privind organizarea si administrarea jocurilor loto, castigatorii la jocurile de tip loto organizate si administrate de catre Loteria Romana au la dispozitie un an, de la data efectuarii tragerii, pentru a-si ridica castigul.

Pieton lovit in cap de un stalp electric

Acesta este exemplul tipic de "Omul potirvit, la locul potrivit".
                                                                                                                                                                                                                    
Atentie dupa minutul 0:20 !


Avatar va avea doua continuari

Eu sunt din Buzau si aici din pacate nu exista un cinema modern aici. Cand a aparut filmul Avatar l-am vazut pe Pc, ca majoritatea dintr voi.
Insa atunci cand am ceva timp liber impreuna cu niste prieteni am rezervat 4 bilete si ne-am dus sa il vedem 3D.
La final eram sigur ca urmeaza o continuare a filmului si iata ca nu va fi una, ci chiar doua.



James Camron vrea sa transforme intreaga poveste intr-o trilogie insa deocamdata nu se stie cand v-a incepe lucrul la urmetoarele doua filme.

Acesta spune ca are deja ideile principale ale povestirilor din urmatoarele doua filme, dar inca nu exista nici un scenariu.

Regizorul spera ca realizarea celor doua filme sa dureze mai putin de 4 ani, atat cat a durat prima poveste.

Hagi noul antrenor al echipei Galatasaray ?

Preşedintele clubului Galatasaray, Adnan Polat, l-a contactat pe Gheorghe Hagi în vederea preluării postului de antrenor principal, în locul olandezului Frank Rijkaard, în cazul în care echipa din Istanbul va fi învinsă în etapa a treia a campionatului Turciei, informează cotidianul Fotomac.

"Biletul lui Hagi este pregătit", notează jurnalul turc, care menţionează că Polat a făcut o şedinţă cu ceilalţi oficiali ai clubului Galatasaray, după meciul de joi cu Karpatâi Lvov, scor 1-1, din play-off-ul Ligii Europa. "Se pare că Polat l-a sunat la o oră târzie pe fostul jucător/antrenor al echipei Galatasaray, Gheorghe Hagi. Polat i-a spus legendarului fotbalist: «Să fii gata»", scrie Fotomac.




Galatasaray va întâlni, duminică, în deplasare, formaţia Eskişehirspor, în etapa a treia a campionatului Turciei. În primele două etape, formaţia din Istanbul a înregistrat două înfrângeri, iar joi Galatasaray a ratat calificarea în grupele Ligii Europa, după dubla manşă cu Karpatâi Lvov (2-2 în tur şi 1-1 în retur).

Hagi a mai pregătit formaţia turcă în 2005, când a câştigat Cupa Turciei, singurul său trofeu ca antrenor. Regele a scris însă istorie cu Galata ca jucător, alături de care a cucerit 4 titluri de campion, 2 cupe şi 2 Supercupe ale Turciei, dar mai ales Cupa UEFA şi Supercupa Europei.


Sursa : Www.Realitatea.Net


P.S.    Hagi a fost dupa parerea mea si a altora cel mai bun jucator din Romania. Insa din punctul meu de vedere in ceea ce priveste cariera de antrenor a gresit de foarte multe ori. 


Acesta a dorit sa antreneze echipe mari, fara a avea experienta necesara, deaceea nu a obtinut rezultate majore nicaieri pe unde a fost. 


Ii doresc toate cele bune si sa obtina cele mai bune rezultate acolo unde doreste sa antreneze .

Agresor impuscat in ochi de un lunetist

Incepand de astazi voi prezenta filmulete pe care multi dintre voi nu au avut ocazia sa le vada.

In filmuletul de mai jos vom vedem maiestria unui lunetist :



Astept comentarii !

Baietii care fug ... pe apa !

Postez aici pe blog un filmulet cu peste 6 milioane de vizualizari pe Youtube, care pe mine personal m-a facut sa meditez daca este sau nu real.

Va las sa priviti si sa spuneti parerea voastra !




P.S. Ar putea fi totusi o reclama la incaltamintea Hi-Tec . . .

Spike - REALITATE (Videoclip Oficial) www.spike.ro

O noua melodie marca SPIKE !

Ea este cea mai inalta adolescenta din lume

La varsta de doar 14 ani, Elisany Silva, o tanara din Brazilia, masoara nu mai putin de 2,06 metri, fiind declarata recent drept cea mai inalta adolescenta din lume. 

Adăugaţi o legendă



Desi medicii au dat un verdict grav in cazul ei, acela ca Elisany sufera de gigantism si ca va continua sa creasca, tanara este optimista si sustine ca vrea sa isi faca debutul in lumea modei cat de curand, inaltimea ei fiind considerata un atu in acest caz...




Sursa : Www.Descopera.Ro