miercuri, 1 septembrie 2010

Ciocan Made In Romania vs. Geam Made in Germania

Probabil tipul din clipul de mai jos si-a uitat cheile in masina iar aceasta s-a inchis automat.
Ce urmeaza, vedeti in videoclipul de mai jos :



P.S. Totusi exista si o metoda mai simpla de spart geamul, dar nu pentru romanii nostri de mai sus. Se pare ca nu totul se rezolva cu muschii.

Top 5 camera ascunsa

Accident cu urmari de nedescris

Nu pot comenta nimic. Ma infioara aceste imagini.


In 2012 ar ptea fi gata Playstation 4

Mai multe jocuri create special pentru Playstation 4sunt deja în faza de dezvoltare, iar specialiştii cred că noua consolă ar putea apărea pe piaţă în 2012, potrivit Yahoo News. Un anunţ oficial din parteaSony nu există momentan.

Experţii spun că acest lucru nu înseamnă că noua consolă este gata, ci că dezvoltatorii jocurilor au fost deja informaţi asupra tehnologiei pe care să o folosească pentru ca jocurile să fie compatibile cu Playstation 4 şi să iasă pe piaţă în timp util.












Playstation a fost lansat în 1994, PS2 în 2000, iar PS3 în 2006, ceea ce ar însemna că lansarea PS4 în 2012 ar fi plauzibilă.

Dacă PS4 va fi lansat în următorii ani rămâne de văzut, cert este că Preşedintele Sony Computer Entertainment Kaz Hirai a declarat într-un interviu recent că noua consolă  nu va renunţa la discurile optice, chiar dacă acum există o tendinţă de downloadare a jocurilor direct de pe internet.






Sursa : Www.Realitatea.Net

Hai sa radem : Figurile se platesc. . . intotdeauna

A lovit un om si a fugit de la locul accidentului

Trei lucruri nu le inteleg in acest filmulet :

          1. Ce cauta ala in mijlocul strazii, cum de mergea atat de nepasator ?
          2. De ce cel care a lovit pietonul nu a oprit ?
          3. Timp de zici de secunde nimeni nu s-a apropiat de acel om pentru a vedea starea lui. Nici o masina nu a oprit in cazul in care era nevoie sa fie transportat la spital .




Concluzia mea este ca noi oamenii suntem in fond animale.

Iluzie optica 1

Triunghiul este o iluzie optica descrisa de Kanizsa in 1955 ca perceperea unui triunghi alb echilateral in centru, insa acesta nu exista cu adevarat.





Au ajuns romancele la mare

Aceste fete au terminat de dat cu sapa la porumb si au venit la mare.
Si cum nu putea niciuna dintre ele sa se evidentieze prin inteligenta, s-au gandit ca e mai bine sa atraga atentia in alt mod . . . 

Soarele ne pregateste o surpriza de proportii

Fata de aceasta furtuna, eruptiile de saptamanile trecute par o simpla gluma. Potrivit astronomilor de la NASA, unda de soc care ar urma sa loveasca Pamantul in 2012 sau 2013 va avea forta a 100 de milioane de bombe cu hidrogen.








Botezat deja Tsunami solar, fenomenul asupra caruia NASA a avertizat inca de acum patru ani este produs de schimbarile ciclice din evolutia Soarelui. Si cum omenirea a devenit tot mai dependenta de tehnologii, ea a devenit si vulnerabila la orice "stranut" al astrului care ne da viata.
Asta pentru ca unda de soc va lovi campul magnetic al Pamantului ca o adevarata rafala de bombe atomice. Din aceasta cauza si superbele aurore boreale vor deveni vizibile dincolo de zona Cercului Polar. Asta e partea frumoasa. Insa "impactul major se va produce asupra retelelor de electicitate. Vor fi pene masiv de curent, ne vor trebui ani intregi sa ne revenim", spune astronomul Daniel Baker.
Amatorii de scenarii apocaliptice s-au si grabit sa faca legatura intre anuntul astronomilor si sfarsitul lumii, prezis de calendarul mayas cu secole in urma. Ceva mai cu picioarele pe pamant, economistii sustin ca eruptiile solare din 2012 ar putea costa omenirea 1-2 miliarde de dolari.