sâmbătă, 4 septembrie 2010

Cutremur de 7,4 grade în Noua Zeelandă

Un cutremur puternic cu magnitudinea de moment de 7,4 grade a zguduit Noua Zeelandă, la doar 7 kilometri sud-est de oraşul Christchurch, a anunţat vineri Institutul american de geofizică /USGS/, citat de agenţia Reuters. Pentru moment, autorităţile nu au emis alertă de tsunami.

Iniţial, USGS a anunţat că seismul a avut 7,3 grade. Epicentrul cutremurului a fost localizat la o adâncime de 66 de kilometri, iar mişcarea telurică a fost înregistrată la ora 16:35 GMT. Oraşul Christchurch, aflat pe coasta estică a South Island, este al doilea oraş ca mărime din Noua Zeelandă, cu o populaţie de circa 342.000 de persoane.
Pentru a măsura un cutremur, USGS foloseşte scara magnitudinii de moment. Pe această scară, un cutremur cu magnitudinea de cel puţin 6 este considerat puternic.

Ozn-urile sunt reale !

Spun asta oameni important nu orice bagator de seama !

Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri parlamentare PSD ar iesi castigator detasat, cu un procent de 38 %, secondat de PNL, cu 22%, apoi PD-L, cu 18%, Partidul Poporului, 11%, PRM, cu 4%, UDMR, cu 3%, UNPR, cu 2%, si alt partid ar avea 1%, arata ultimul sondaj IRES.
Sondajul de opinie a avut ca tema principala de studiu perceptia publica a minoritati rrome, la care au participat 1.231 de persoane, tipul esantionului a fost multi-stratificat, probabilist, reprezentativ la nivel national si a fost realizat in perioada 31 august – 1 septembrie 2010.


80% dintre respondenti sunt de parere ca a fost un lucru bun ca Romania sa se integreze in Uniunea Europeana, 17% cred ca a fost un lucru rau, 2% nu stiu, iar 1% nu au raspuns, se mai arata in sondajul remis Ziare.com.
Romania acorda prea multe drepturi minoritatilor
Desi in aceste vremuri programele politice ale Puterii, dar si ale Opozitiei se concentreaza pe masuri economice, romanii au si alte obiectii.
35% dintre respondentii cred ca Romania acorda prea multe drepturi minoritatilor, 33% sustin contrariul, 22% cred ca acorda cate drepturi trebuie, iar 10% nu au raspuns.

BMW M3 E92 Onyx Concept




Vizual, Onyx aduce o serie de modifiări M3-ului de serie, precum spoilerul faţă, fustele laterale şi inserează anumite componente din fibră de carbon cum ar fi difuzor aerodinamic spate, capotă cu priză de aer şi eleron spate.


În interior, clienţii pot opta pentru piele "buffalo hide" cu diferite ţesături colorate, dar şi pentru o serie de inserţii din fibră de carbon în bordul maşinii. Imaginea agresivă a kitului estectic este completată de doparea masivă a propulsorului V8 de 4,0 litri. Astfel, după "tratament" propulsorul produce 630 CP faţă de varianta de serie care are "doar" 420 CP. Onyx nu dezvăluie nimic din modificările aduse propulsorului, dar cu siguranţă putem vorbi de ECU resoftat sau de filtre de aer şi evacuare sport.


Imagini . . . frumoase


























































Care este mai draguta din punctul vostru de vedere ? 

Astia merita sa fie politisti?

Infracotul inainte de a fi inractor este om . . .

Baiat batut de 2 fete

Vorba aia : Intre doua . ...

Politit trantit cu fata de ciment un sofer

Brutalitatea din partea politistului. Bine ca a inceput ala sa miste intr-un final.

Un psihopat a omorat 2 oameni cu un cutit

Ma intreb care a fost reactia celui care filma.


România - Albania 1-1

"Tricolorii" au călcat apăsat gazonul şi i-au luat tare pe albanezi. Oaspeţii nici n-au apucat să se aşeze bine pe teren, cînd Marica a reluat în bară de la doar 6 metri de poartă, centrarea dintr-o bucată a lui Raţ, bîlbîită de Beqaj. Era secunda 15 şi fanii optimişti se gîndeau la reeditarea victoriei categorice, 6-1, de acum trei ani. 


Preliminariile şi "mandatul oficial" al lui Răzvan începuseră vijelios. Un sfert de oră i-am ţinut în corzi pe albanezi, dar fără să concretizăm, nici măcar prin mari ocazii.


Aflat la debut, Torje nu e rău deloc, se zbate, iese la joc împins din spate de Contra. Florescu şi prietenul său din copilărie, Cociş, au luat în stăpînire mijlocul terenului, însă albanezii sînt băţoşi. Nici unul nu e Mutu. E clar, nu avem meci uşor! Marica şi Nico simt asta din plin acolo în faţă. 
Avem şi primele emoţii, Contra îşi arată vîrsta (16), greşeşte o pasă simplă, iar Agolli ne iartă. Valurile din tribune îi împing pe "tricolori" de la spate. Deac (23) recuperează şi trage. Tot stadionul vede mingea în vinclu, dar Beqaj n-a vrut. "Măcar din Pinalti" a titrat Gazeta de ieri, însă arbitrul austriac n-a vrut, a trecut cu vederea henţul lui Vangeli (39)! Doar 0-0 la pauză. 


Partea secundă o începem la fel de tare. Centrare Raţ, iar Marica (52) înscrie de data asta. E ofsaid! Uffff! Cociş 65) trage slab şi albanezii scot mingea de pe linia porţii. Şi a venit minutul 80. Stancu, omul de gol al Stelei, şi-a făcut datoria: a prelungit mingea lui Mureşan în plasă. 1-0! Stadionul e în aer! Au trecut însă doar 7 minute şi Muzaka l-a îngheţat. Apărare zero, la fel şi Lobonţ. Albania ne-a stricat startul. Iar publicul, pînă atunci admirabil, a început să ceară demisia lui Răzvan Lucescu.









Sursa: Www.Gsp.Ro