luni, 6 septembrie 2010

Si-a omorat sotia la CINCI luni dupa nunta, dupa ce ea a aflat ca o insela cu DOUA femei!

Caz socant in Anglia, unde un tanar de 27 de ani este acuzat ca si-a strangulat nevasta la doar cinci luni de la nunta, dupa ce femeia a aflat ca barbatul ei are doua amante. Dupa moartea lui Vicky Roberts (25 de ani), s-a aflat ca sotul Robert o insela si cu o a treia femeie.



Una dintre cele doua amante de care victima aflase era chiar una dintre prietenele ei, in timp ce a doua este o femeie care s-a culcat cu sotul ucigas la doar o saptamana de la nunta acestuia. Toate cele trei femei lucrau in acelasi loc cu Michael Roberts.

Crima a fost comisa in luna noiembrie a anului trecut, dupa ce Vicky a descoperit SMS-urile si convorbirile peFacebook dintre sotul ei si una dintre amante. In aceeasi zi in care si-a strangulat nevasta, Michael a mers la cumparaturi cu doua dintre amante si chiar a facut sex cu una dintre ele.

La cateva zile dupa crima, Michael a incercat sa-si asunda fapta, trimitand mesaje text de pe telefonul femeii, rudelor si prietenilor, care erau ingrijorati, din care reiesea ca ea si-a parasit sotul pentru altcineva.

Cand in sfarsit a fost prins de politisti, barbatul a recunoscut ca si-a omorat nevasta, insa a sustinut ca n-a fost vorba de crima, ci de un joc erotic terminat prost. Procesul care va stabili adevarul este in plina desfasurare.

Sursa : www.crimetime.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu